logo Duurzamer Tilburg Duurzamer Tilburg

Nieuws

Hulp bij verduurzamen voor VvE’s in gemeente Tilburg

15 februari 2022

Wil je als VvE aan de slag met energiezuinige maatregelen? Je woont prettiger, gebruikt minder energie en de VvE bespaart op kosten voor onderhoud. Voor VvE’s in de gemeente Tilburg zijn er dinsdag 22 februari om 19:00 uur en woensdag 23 februari om 14.00 uur gratis online bijeenkomsten van het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB). VvE’s kregen afgelopen week een brief met de uitnodiging en het programma.

Werkzaamheden bij VvE-complex Mozartflat

Kom naar de online informatiebijeenkomst!

Tijdens de online informatiebijeenkomsten op dinsdag 22 februari om 19:00 uur en woensdag 23 februari om 14:00 uur is er de kans om kennis te maken met het VTCB. De gemeente, Vve Belang en het Nationaal Warmtefonds zijn aanwezig en geven informatie over:
-    de plannen en de rol van Gemeente Tilburg
-    het proces en de voordelen van verduurzamen
-    juridische zaken en financiën. 

Je leest het volledige programma op de website van het VTCB

Aanmelden

Ben je de brief kwijt of heb je de brief niet ontvangen? En wil je er toch bij zijn? Meld je dan aan via de website van het VTCB

Je kunt ook contact opnemen met het VvE Transitiecentrum Brabant: bel naar (085) 237 74 44 of mail naar info@vtcb.nl.

VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB)

In Noord-Brabant is een project gestart om VvE’s te adviseren en ondersteunen bij het nemen van duurzame maatregelen. Gemeente Tilburg heeft samen met andere gemeenten, VvE-beheerders en VvE Belang het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB) opgericht. De komende jaren kunnen VvE’s bij dit centrum advies en begeleiding krijgen bij het verduurzamen van het wooncomplex. Hier zitten adviseurs die weten welke informatie nodig is om duurzame maatregelen te kunnen nemen. Zij helpen ook met juridische en financiële zaken, zoals subsidies.