logo Duurzamer Tilburg Duurzamer Tilburg

Nieuws

2500 zonnepanelen in Tilburg door ‘Zon op je dak’

14 oktober 2021

‘Zon op je dak’ is het aanbod van de gemeente waarmee je voordelig en makkelijk zonnepanelen kunt aanschaffen. Sinds de start van het project begin 2021, zijn er 2500 panelen geïnstalleerd bij ruim 200 Tilburgse huishoudens.

een man legt zonnepanelen op het dak

Samen hebben zij al zo’n 130 megawattuur aan stroom opgewekt. Dit is evenveel energie als 48 huishoudens in een jaar verbruiken. 

De gemeente helpt

Wil je ook geld besparen op je energierekening met zonnepanelen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Met het alles-in-één-pakket van de gemeente kan je voordelig en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. 

Een paar voordelen op een rij:

  • Heb je geen spaargeld of ruimte voor een extra hypotheek? Dan is dit aanbod geschikt voor jou. Je krijgt een lening van de gemeente tegen een gunstige rente. De lening mag je in 15 jaar aflossen.
  • 15 jaar garantie en onderhoud. Je krijgt een kwalitatief zonnepanelensysteem. En je hebt recht op 15 jaar service en onderhoud.
  • Je wordt volledig ontzorgd. Alles wordt voor je geregeld: financiering, offerte, coördinatie van de btw-teruggave en aanleg. Je krijgt persoonlijk advies en uitleg.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina zon op je dak